Home / Risk & Compliance / Graydon Network incl. XSeptions

Graydon Network incl. XSeptions

Ken de bedrijfsstructuur van uw relaties en weet wat er speelt
Ken de bedrijfsstructuur van uw relaties en weet wat er speelt

U doet zaken of wilt zakendoen met een bedrijf, maar u wilt naast de financiële cijfers ook inzicht in mogelijk opmerkelijke activiteiten van ondernemingen en bestuurders. Graydon Network incl. XSeptions kan u daarbij ondersteunen. U krijgt direct inzicht in opmerkelijke situaties die zich bij uw zakenrelaties en in hun netwerk voordoen.

Network incl. XSeptions screent eerste en tweedegraads relaties op tientallen opmerkelijke situaties. Denk hierbij aan:

  • Opvallend verhuisgedrag van bedrijf
  • Recente faillissementen van bestuurders

Network incl. XSeptions zijn niet altijd negatief, ze kunnen bijvoorbeeld ook mutaties in een bedrijf tonen, zoals een fusie in het verleden.

Minimaliseer reputatieschade

Network incl. XSeptions helpt u bij het vormen van een compleet beeld van het eerste en tweedegraads relatienetwerk, waarmee u het risico op financiële schade of reputatieschade minimaliseert.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar Graydon Network incl. XSeptions of bent u benieuwd naar onze andere Risk & Compliance oplossingen? Vul het invulformulier in of neem direct contact met ons op. Hulp nodig bij het vormen van een compleet beeld van uw netwerk? Bekijk dan Graydon XSeptionsanalyse, de analyse helpt u met het vormen van een compleet beeld van uw klanten en het netwerk van uw klanten.

Bekijk de Network incl. XSeptions leaflet

Bekijk de Graydon COVID-19 impact XSeption leaflet