De data-gedreven onderneming is een succesvolle onderneming!

Deze rondetafelsessies zijn inmiddels geweest. 

DataMind Your Business (DMYB) werkt samen met Graydon op het gebied van het opzetten van een data-visie en data-strategie bij bedrijven.

Bedrijven die veel winst maken en snel groeien maken op een slimme en doordachte wijze integraal gebruik maken van hun data. Minder succesvolle bedrijven blijken veel data te verzamelen, maar hier onvoldoende inzichten en omzet uit te halen. Er is te weinig sprake is van een data-gedreven cultuur. Data wordt te weinig strategisch ingezet.

Om deze cruciale transitie te agenderen organiseert Graydon in samenwerking met DMYB een 2-tal rondetafelsessies. Tijdens de rondetafelsessies bezien we data-gedreven ondernemen vanuit een modern perspectief versus het oude denken. De rondetafelsessies worden voorgezeten door DMYB en een vaste gast bij het panel is Rob Veneboer COO van Graydon Holding.

De eerste rondetafelsessie is inmiddels geweest op dinsdag 23 juni 2020. 

Rondetafelsessie 2 - Ontwikkelingen & uitdagingen

Datum: dinsdag 30 juni
Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Presentatie: Roon Hulshoff en Frank Osinga
Panelleden:
- Joleen Breij (Head of Data Eneco)
Jean Paul van Schoonhoven (Directeur Legal2Practice)
- Rob Veneboer (COO Graydon Holding)
Online gotowebinar omgeving

Wat wordt er tijdens de rondetafelsessie besproken?
De wereld verandert en data speelt een steeds grotere en cruciale rol. Energiebedrijven bezitten een schat aan transactie data en kunnen deze inzichten direct vertalen naar (nieuwe) businessmodellen. IT-platforms en analytics vieren hier hoogtij. In hoeverre speelt de medewerker op de afdeling nog een rol in de (toekomstige) organisatie van Eneco? 

  • Wat is het ambitieniveau van de data-strategie binnen Eneco? En hoe gaan de diverse geledingen binnen een bedrijf van deze omvang hier mee om?
  • Wanneer je kijkt naar de pilaren platform - process - people zie je dat er veelal een disbalans is en de pilaar people ondergeschikt is binnen de transitie naar een meer data-gedreven onderneming. Hoe geeft Eneco hier vorm aan? Wat is de ‘compelling data story’ van Eneco?
  • Welke juridische uitdagingen hebben ondernemingen wanneer zij meer data-gedreven wensen te ondernemen?
  • Eneco bezit een schat aan transactie data van zowel consumenten als bedrijven (Toon). In hoeverre mag dit worden ingebed in nieuw te ontwikkelen businessmodellen?
  • Vul vrijblijvend het inschrijfformulier in en ontdek meer tijdens de rondetafelsessies!
  • Beide rondetafelsessies gratis deelname

Bekijk ook de website DataMind Your Business voor meer informatie over datagedreven ondernemen.

Vragen en of opmerkingen? Neem contact met ons op T: 020-5679501 of mail naar marketingintern@graydon.nl.