Trends en kansen telecombranche

In de Telecomsector zien we komende periode kansen genoeg voor groei, maar er treden ook nieuwe uitdagingen op.

Zo biedt de nieuwe 5G technologie significante business kansen. Denk hierbij aan strategische kansen voor digitale (bedrijfs)modellen. Het uitrollen van de technologie is echter niet geheel risicovrij. Dit vergt van zowel overheidsinstellingen als de industrie de aandacht. Een ontwikkeling die we in de markt zien, is dat het datagebruik onder consumenten steeds verder toeneemt: applicaties verbruiken meer data en de vraag naar pakketten met onbeperkte data groeit.

Om balans te vinden in het competitieve landschap zullen telecombedrijven meer op zoek gaan naar mogelijkheden om hun grenzen te verleggen. Binnen de industrie zijn bedrijven op zoek naar nieuwe samenwerkingen.

Graydon en de telecombranche

In de zoektocht naar nieuwe kansen en samenwerkingen, is het van groot belang om inzicht te hebben in met wie u als bedrijf beter wel of juist niet in zee kunt gaan. Hiervoor biedt Graydon uitermate geschikte tools, die u kunnen voorzien van de nodige inzichten om uw beslissing op te baseren.

Zo kunt u aan de hand van kredietrapporten zien hoe het bedrijf waarmee u overweegt samen te werken er financieel voor staat. Scores als het kredietlimiet, het percentage kans op faillissement, de betaalscore, kans op opheffing en kans op groei voorzien u in nuttige informatie.

Telecom: blogs en infographics

fotoblog2.jpg

 

[Blog] Integreer CRM met Big Data voor beter inzicht in uw klanten

De opkomst van Big Data heeft veel teweeg gebracht. Het is handig om Big Data en uw CRM systeem op elkaar af te stemmen. Hier vindt u verschillende redenen en praktische tips om dit te doen.

> Lees meer

fotoblog1.jpg

 

[Blog] Hoe vergroot u uw Share of Wallet?

In plaats van het zoeken naar meer klanten, kunt u ook proberen om de waarde van uw bestaande klanten te vergroten. In de telecombranche gebeurt dit bijvoorbeeld door klanten die over hun bundel gaan te benaderen om naar een meer uigebreide bundel over te stappen.

> Lees meer

fotoblog3.jpg

 

[Blog] Bespaar, maar haal meer uit bestaande klanten

Besparen op uw kosten en tegelijkertijd meer halen uit uw bestaande klanten. Dat zou voordelig zijn voor ieder bedrijf. In de telecombranche zien we echter dat er veel geld naar marketingcampagnes gericht op nieuwe klanten gaat. Wat zijn de voordelen van een radicale verandering?

> Lees meer