Great place to work for - We are here to help you grow

Altijd al willen weten hoe het is om bij Graydon te werken? Binnen Graydon werk je elke dag samen met een diverse groep talenten. Deze werknemers zijn dynamisch, innovatief, flexibel en ambitieus. Graydon is dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die dit DNA in zich hebben. We zijn op zoek naar ondernemers met hart voor hun werk. Werknemers die zich continu willen ontplooien.

Bij Graydon staan een aantal kernwaarden centraal: we are
trusted, we are influential, we are insightful, we are one.

Hieruit ontstaat een uniek bedrijfs-DNA, gemaakt door onze enthousiaste werknemers en gekenmerkt door een vlakke structuur, het gezamenlijke doel om de ultieme klantbeleving te creëren én gecombineerd met heel veel fun en collegialiteit!

Bekijk al onze vacatures

Werkenbij vlogs van medewerkers

Altijd al willen weten hoe het is om te werken bij Graydon? Aan de hand van deze vlogs geven wij je een kijkje in de keuken. Je maakt kennis met onze medewerkers en loopt meteen een dagje met ze mee!       

After Summer Event | Aftermovie

Vrijdag 20 september vond een geslaagd After Summer Event met een zeskamp en als afsluiter een heerlijke BBQ plaats. Bekijk de video en proef zelf de sfeer.

 

Impressie werkomgeving

In 2018 heeft ons kantoor een grote renovatie doorgemaakt met een prachtig resultaat! Er zijn flexplekken, de bureau's kunnen omhoog zodat je staand kunt werken en er zijn transparante meetingrooms. 

graydon-amsterdam-160518_116.jpg    graydon-amsterdam-160518_157.jpg    graydon-amsterdam-160518_246.jpg  graydon-amsterdam-160518_103.jpgChiel-en-dani.png     Lars-en-jane.png   graydon-kantoor-061117_016.jpg    graydon-kantoor-061117_027.jpg    

Stage lopen bij Graydon

Hi!Blog1.jpg 
Ik ben Martine, vierdejaarsstudent Human Resource Management aan de Haagse Hogeschool. Ik loop dit jaar mijn afstudeerstage bij Graydon. Om je een kijkje te geven in het leven van een stagiaire bij Graydon heb ik mijn dag beschreven.

De week begint. Elke maandagochtend hebben we het HR overleg waarin we bespreken wat er speelt binnen de organisatie. Vanaf mijn eerste dag wordt gevraagd naar mijn ideëen en mag ik overal over meepraten. Dit wordt juist gestimuleerd! Ik ben bezig met verschillende initiatieven rondom MVO, feedbacklunches, data-analyse en de Engagement Survey.

In de middag werk ik aan mijn afstudeeropdracht. Ik krijg hier genoeg tijd en ruimte voor. Ik heb elke week een 1 op 1 gesprek met mijn stagebegeleider. Deze gesprekken gaan over mijn werkzaamheden, persoonlijke kwesties en mijn afstudeeropdracht. 

Bij Graydon krijg ik de vrijheid en flexibiliteit om te werken met verschillende aspecten van HR én krijg ik de tijd om aan mijn afstudeerproject te werken! Lijkt het jou ook leuk om stage te lopen bij Graydon? Bekijk de vacature of neem contact op via hr@graydon.nl.

Contactgegevens

Graydon Nederland BV

Hullenbergweg 250 
1101 BV Amsterdam 
Telefoon: 020-5679999 
Email: hr@graydon.nl 

Maps.JPG