Home / Market Information / Graydon Data Enrichment

Graydon Data Enrichment

Haal het maximale resultaat uit uw up-to-date database
database management, graydon database, systeem opschonen

De meeste marketing- en salesafdelingen werken met onvolledige of verouderde leadlijsten omdat medewerkers niet alle gegevens invoeren of wijzigingen door tijdsgebrek niet kunnen bijhouden. Een database die u niet goed onderhoudt, vertoont na een jaar een foutenmarge 30 procent. Dat bemoeilijkt natuurlijk de conversie om meer business te genereren. 

Graydon Data Enrichment is dé oplossing om uw bedrijfsdatabase aan te vullen en verder te verrijken. Deze intelligente tool optimaliseert uw database door hem aan te vullen met essentiële ontbrekende gegevens of volledig nieuwe elementen. Vul uw salesfunnel met verkoopkansen door up-to-date en volledige financiële en bedrijfsdata te gebruiken. Graydon Data Enrichment helpt u direct op weg.

U maakt uw adressenbestand zoveel ‘rijker’ door er gegevens aan toe te voegen. Een adres, een telefoonnummer, een e-mailadres, een financiële score, het aantal werknemers, … Het laat u toe om klanten en leads in te delen in verschillende categorieën en hen op een aangepaste manier te benaderen.

Een database die altijd up-to-date is, is ook een perfecte basis om analyses op uit te voeren. U hebt dan de juiste gegevens en weet dat u kunt vertrouwen op de conclusies.