Home / Risk & Compliance / Graydon Detect & Onboarding

Graydon Detect & Onboarding

Voor een naadloos, geautomatiseerd onboardingsproces

Een onboardingproces is gericht op het accepteren en verwelkomen van nieuwe klanten, en is hiermee de eerste stap in een succesvolle samenwerking. Dit proces begint al bij het beoordelen van potentiële nieuwe klanten: is de kredietwaardigheid van deze partij toereikend om op tijd aan betalingen te voldoen? Hoe waarschijnlijk is het dat u te maken heeft met een frauduleuze partij, en hoe zit het met de compliance van deze partij?

Het Graydon Detect & Onboarding (GDO) platform stelt u in staat deze drie elementen én eventueel data van externe leveranciers te combineren in één tool, met een enkele API-verbinding. De verschillende journeys bepaalt u zelf, allemaal via een gebruiksvriendelijk platform. Vervolgens verloopt het gehele proces van onboarding geautomatiseerd. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken om verschillende IT-systemen en vervalt het tijdrovende handmatige checken van alle nieuwe potentiële klanten. Dit resulteert in een snelle en naadloze onboarding, wat bovendien de klanttevredenheid ten goede komt.

Uw voordelen

  • Ontwerp uw gehele Know Your Customer flow via een gebruiksvriendelijk platform. Journeys en scorecards kunt u op ieder gewenst moment maken, bekijken of wijzigen.
  • Bepaal zelf in welke gevallen u nog wel een handmatige eindcontrole wilt uitvoeren.
  • Verkort zowel IT-integratietijd als de gehele onboardingsprocedure, zodat u uw klanten kunt bedienen met een snelheid en efficiëntie die voorheen onmogelijk was.
  • Neem sneller nieuwe klanten aan en haal hiermee sneller nieuwe omzet binnen. Deze snelheid leidt bovendien tot een hogere klanttevredenheid.
  • Combineer krediet-, risico- en fraudemodules naar wens, en voeg eventueel ook data van externe partijen toe. Zo heeft u direct een betere fraudebeoordeling en goede risicobeoordeling.
  • Integreer onboardingsprocessen over meerdere teams, locaties en databronnen om zo eenvoudig tot een uniforme werkwijze binnen uw bedrijf te komen.

Meer weten?

Vragen of interesse? Vul het contactformulier op deze pagina in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Download hier de leaflet